Even voorstellen

Remco Matthesius sportmasseurRemco Matthesius. Sport- en ontspanningsmasseur, oprichter en eigenaar van Mare Massage.

Masseur sinds 2013, eerst alleen in de vrije avonduren en het weekend. Na het volgen van diverse massagecursussen ben ik in 2015 ben ik begonnen met de opleiding tot NGS Sportmasseur. Deze opleiding heb ik in juni 2016 afgerond. In 2016 heb ik mijn werk in de grafische wereld opgezegd om mij volledig op de massages te kunnen richten.
Naast Mare Massage ben ik ook vaste masseur bij SpaSereen aan de Maarsseveense plassen voor sport- en ontspanningsmassages en regelmatig bij SpaWellness Weesp en CleanSkin De Meern.

Wat is Mare?

Mare betekent vrij vertaald golf, zee, rust, ruimte en beweging. Alles wat nodig is bij een goede rustgevende massage. Mare is ook de samenvoeging van de eerste twee letters van mijn achter- en voornaam.
Mare Massage is een massagepraktijk zonder vaste locatie. De massages worden gegeven bij u thuis, op uw werkplek of sportlocatie.

Waarom bij mensen thuis?

In de drukke levensstijl van veel mensen is het vaak heel lastig om tijd voor jezelf vrij te maken. Een bezoek aan een massagepraktijk kost al snel teveel tijd en een dag naar een spa of sauna zit er vaak al helemaal niet of nauwelijks in. Een uurtje tussendoor lukt meestal nog wel.
Daarom Mare Massage. Massage aan huis wanneer het u wel uitkomt.
Ik kom bij u thuis met alles wat nodig is voor een heerlijke massage. Ik neem alles na afloop ook weer mee. Geen rommel of wasgoed achteraf zodat u heerlijk kunt nagenieten. U kunt daarna direct weer verder waar u mee bezig was.
Kijk even bij Massage aan huis voor meer informatie, of bij Soorten massage voor alles wat mogelijk is.

Mare Remco Matthesius Sportmasseur