Tarieven

Massages aan huis worden gegeven per 55 of 90 minuten. Als u twee aansluitende massages reserveert op hetzelfde adres, bijvoorbeeld voor uzelf en uw partner, kunnen de massages ook per 30 minuten worden gegeven. De Duomassages kunnen ook gemengd, dus een sportmassage en een ontspanningsmassage.
Deze prijzen zijn inclusief gebruik van alle benodigde materialen zoals handdoeken, massagetafel en massageolie.

Bent u een nieuwe klant? Dan krijgt u € 10 korting* op uw eerste massage!

soort massage tijdsduur prijs
ontspanningsmassage 55 minuten € 70
klassieke massage 55 minuten € 70
sportmassage 55 minuten € 70
ontspanningsmassage 90 minuten € 100
klassieke massage 90 minuten € 100
sportmassage 90 minuten € 100
duo massage 2 x 30 minuten € 75
duo massage 2 x 55 minuten € 125
duo massage 2 x 90 minuten € 185

De duo massages kunnen gemengd worden, bijvoorbeeld een ontspanningsmassage voor de ene, een sportmassage voor de andere persoon.
De tijd voor het opzetten en afruimen van de massagetafel gaat niet af van de massagetijd. De massages duren altijd minimaal de bovengenoemde tijdsduur.
Genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW.


Een massage online boeken kan via het reserveringsformulier.

Bovenstaande tarieven zijn geldig voor massages aan huis in het gebied aangegeven op onderstaande kaart. Wilt u een massage maar u woont buiten dit gebied, neem dan even contact op voor de mogelijkheden.


Omgeving zuid, west en noord van Utrecht, onder andere: Benschop, Breukelen, De Meern, Haarzuilens, Harmelen, Het Zand, Houten, Kamerik, Kockengen, Leidsche Rijn, Linschoten, Loenen, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Maarssen, Maarssenbroek, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Parkwijk, Terwijde, Veldhuizen, Vleuten, Vleuterwijde, Vreeland, Woerden, IJsselstein.

* kijk hier voor de voorwaarden