Massage reserveren

Massage reserveren

Als u een massage wilt reserveren wil ik u vriendelijk verzoeken onderstaand formulier in te vullen.
Na het invullen van het formulier wordt uw boeking telefonisch of per email bevestigd. Let op dat uw boeking pas definitief is na bevestiging.

Bent u een nieuwe klant? Dan krijgt u € 20 korting op uw eerste massage!

Bedragen zijn exclusief € 15 reistijd*
Kijk bij de openingstijden wat mogelijk is

*Bij de bovenstaande prijzen komt € 15 per afspraak voor reistijd en de tijd die nodig is voor het opzetten en opruimen van de massagetafel. Bij een duomassage wordt dit bedrag één keer in rekening gebracht. De tijd voor opzetten en afruimen gaat niet af van de massagetijd. De massages duren altijd minimaal de bovengenoemde tijdsduur.
Genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW.

 


Massages thuis kunt u boeken als u woont binnen het gebied op de onderstaande kaart. Woont u hierbuiten, neem dan even contact op om te bespreken wat mogelijk is.


Omgeving zuid, west en noord van Utrecht, onder andere: Maarssenbroek, Haarzuilens, Vleuten, De Meern, Leidsche Rijn, Harmelen, Parkwijk, Terwijde, Vleuterwijde, Het Zand, Veldhuizen, Nieuwegein, Houten, IJsselstein, Benschop, Montfoort, Linschoten, Woerden, Kamerik, Kockengen, Breukelen, Maarssen, Loenen, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Vreeland, Oudewater.