Massage aan huis

Massage aan huis. Massageolie, massagetafel en handdoeken

Een moment voor jezelf tijdens de drukte van alledag

U wilt wel een massage maar heeft niet de zin of tijd om de deur uit te gaan naar een spa of massagesalon? Dan bestelt u een massage gewoon bij u thuis!

Massage aan huis
De luxe van een spa in de luxe van uw eigen omgeving


Een massage is niet alleen goed voor het lichaam, het is ook even een moment van tijd voor uzelf. Geen gedoe, geen drukte, geen stress. Even helemaal alleen jezelf zijn.
Bij een massage aan huis neemĀ ik alle benodigdheden mee. Een massagetafel, handdoeken, badlakens en massage olie. Het enige dat nodig is, is een verwarmde ruimte voor het neerzetten van een massagetafel. Voor de rest wordt gezorgd. Geen rommel of wasgoed achteraf, zodat u niets moet en heerlijk kunt nagenieten.

Massage aan huis, massagetafel in de slaapkamer

Wat zijn de mogelijkheden?

Massages aan huis kunnen worden geboekt per 55 minuten. Bij een duo massage, 2 aaneengesloten massages op hetzelfde adres, is 30 minuten ook mogelijk. U heeft de keuze uit een ontspanningsmassage, klassieke massage of een sportmassage. Een combinatie van stijlen is ook mogelijk. De massage zal altijd geheel naar uw wensen worden aangepast.

Hoe gaat zo’n massage?

Bij een eerste afspraak zal er altijd een kort intake gesprek zijn. In een aantal gevallen, bijvoorbeeld ziekte, is een massage geheel of gedeeltelijk niet mogelijk. In dit eerste gesprek komt dit naar voren.
Vooraf aan elke massage wordt besproken wat uw wensen en verwachtingen zijn. De massages worden hierop aangepast. Tijdens een massage kunt u nog aangeven als u toch iets anders wilt of dat de druk die op de spieren uitgeoefend wordt bijvoorbeeld te laag of te hoog is.
Nadat de massagetafel is neergezet en voorzien van lakens en handdoeken gaat de massage beginnen. Vanaf hier hoeft u niets meer te doen behalve ontspannen en genieten…
De massage wordt gegeven op de blote huid. Zorg dus dat u makkelijke kleding, bijvoorbeeld een badjas, aan hebt.
Na afloop van de massage neem ik alles weer mee. U blijft zo niet zitten met rommel en wasgoed.

Ook bij u thuis?

Een massage aan huis kan altijd als u woont in het gebied aangegeven op onderstaande kaart. Woont u hierbuiten? Meestal ook geen probleem. Neem dan contact op om de mogelijkheden even te bespreken. Direct een massage online reserveren kan via het reserveringsformulier.


Omgeving zuid, west en noord van Utrecht, onder andere: Benschop, Breukelen, De Meern, Haarzuilens, Harmelen, Het Zand, Houten, Kamerik, Kockengen, Leidsche Rijn, Linschoten, Loenen, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Maarssen, Maarssenbroek, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Parkwijk, Terwijde, Veldhuizen, Vleuten, Vleuterwijde, Vreeland, Woerden, IJsselstein.


Massage aan huis. Massagetafel, massagehanddoeken en olie in de boekenkamer