Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is niet alleen voor de lichamelijke maar ook mentale ontspanning. Door rustige aanraking en langzame beweging kom je in een staat van totale rust.
Deze massagevorm is een mix van diverse technieken uit de klassieke massage gemengd met westerse en oosterse invloeden tot pure ontspanning.

Ontspanningsmassage - puur genieten

De massage

Bij de ontspanningsmassage worden in 55 minuten aan de achterzijde van het lichaam, de rug, nek, schouders en benen behandeld. Bij een 30 minuten massage worden de rug, nek en schouders behandeld.

Uw wensen

Zoals bij elke massage kan ook deze naar uw eigen wensen worden aangepast. Bij een 30 minuten massage kunnen de armen of benen kort worden meegenomen in de behandeling. Bij een 55 minuten massage is behandeling van de voorzijde van de benen ook mogelijk. Hiervoor moet u wel een keer op tafel omdraaien tijdens de behandeling. Omdat het omdraaien toch even een moment van verstoring in de rust is, laat ik deze keuze aan u.

Toch wat steviger?

Wilt u op delen van uw lichaam toch wat steviger behandeld worden, dan is dit natuurlijk mogelijk. U kunt dit voor of tijdens de behandeling altijd even aangeven zodat de massage hierop wordt aangepast. U kunt ook altijd nog kiezen voor de klassieke massage of een sportmassage.

Wat is er mogelijk?

Ontspanningsmassage aan huis kan geboekt worden per 55 of 90 minuten. Indien u een duomassage (2 aaneengesloten behandelingen op hetzelfde adres) wilt kan dit ook per 30 minuten.
De tarieven vind u op de tarievenpagina. Direct een massage boeken kan via het boekingsformulier of u kunt contact opnemen via de contactpagina.

Een moment voor jezelf, ontspanningsmassage bij je thuis

Ontspanningsmassage aan huis!

Het kan in Benschop, Breukelen, De Meern, Haarzuilens, Harmelen, Het Zand, Houten, Kamerik, Kockengen, Leidsche Rijn, Linschoten, Loenen, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Maarssen, Maarssenbroek, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Parkwijk, Terwijde, Veldhuizen, Vleuten, Vleuterwijde, Vreeland, Woerden, IJsselstein en omstreken.